Een uitgebalanceerd pakket aan producten en diensten speciaal afgestemd op de humanitaire, religieuze en educatieve sectoren. (NGO's)

 

Speciaal gecontracteerde tarieven 

Met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen hebben wij contracten voor de humanitaire / NGO sector afgesloten. Hierdoor kunnen wij jou de best mogelijke vluchttarieven met flexibele tariefvoorwaarden aanbieden. Deze tarieven kennen minder restricties waarbij tegen lagere kosten het wijzigen van reisdata en het annuleren van je ticket voor originele vertrekdatum eventueel mogelijk is. Bovendien kun je meer bagage meenemen. Kortom, met onze NGO tarieven zijn wij in staat om hoge kosten, die normaliter aan onvoorspelbare reisbehoeftes zijn verbonden, enorm te beperken.

Hotels

Wij bieden een uitgebreid portfolio aan accommodaties. Met duizenden accommodatieverschaffers hebben wij tarieven gecontracteerd. Variërend van grote internationale hotelketens en individuele hotels/appartementen in alle categorieën.

Treinvervoer

Onze ervaren reisadviseurs begrijpen dat een treinreis niet zomaar een reis ‘van A naar B’ is. Het ene schema is weliswaar complexer dan het andere, maar elk reisschema krijgt van onze medewerkers optimale aandacht met een goede kennis van zaken. Wij zijn er trots op dat wij ons databeheer zodanig hebben uitgebouwd, door integratie van een aantal individuele spoorwegmaatschappijen, dat wij je diverse trajecten tegen aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden.

Visa

Een visum aanvraag is een bewerkelijke en een tijdrovende, aangelegenheid. Wij werken samen met CIBTvisas, wereldwijd marktleider in het verkrijgen van visa voor buitenlandse reizen. Voor het deskundige team van visa specialisten binnen CIBT is een (complexe) visa aanvraag dagelijks werk. Geef gerust jouw visum aanvraag uit handen. Voor ons een kleine moeite, voor jou een zorg minder.

Groepsreizen

Het samenstellen van een groepsreis is maatwerk. Een goede organisatie, planning, budgetbewaking en creativiteit zijn daarbij de sleutelwoorden om de groepsreis efficiënt en succesvol te laten verlopen. Onze ervaren reisadviseurs begrijpen jouw specifieke behoeftes voor reizen met een humanitair of educatief karakter. Wij zijn expert in het organiseren van conferenties, evenementen en uitwisselingsprojecten wereldwijd.

Online boeken

Voor het maken van een boeking van 'A naar B' kun je tegen lage servicekosten zelf een boeking maken in onze online bookingstool 'UBI'. Voor elke klant wordt een uniek profiel aangemaakt. Zo bepaal je zelf welke reiziger, welke privileges en mogelijkheden onbeperkt kan gebruiken.

Management information

Wij weten hoe belangrijk het is dat je binnen de organisatie meer kunt doen met minder geld. Daarom vinden wij dat toegang tot gegevens, zowel online als offline, essentieel is om jouw reiskosten inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Onze management informatie tool verschaft je een diversiteit aan rapportages. Deze rapportages geven inzicht op het vlak van risicobeheer en kostenbesparing.

Risicobeheer

Wij staan voor je klaar om je, bij het maken van jouw reis, te ontzorgen door te anticiperen op onvoorziene veranderingen en omstandigheden. Het is ons vak om onze klanten zo zorgeloos mogelijk te laten reizen. Wij ondersteunen je met onze kennis over veiligheidsbeleid, zorgregelgeving en praktische oplossingen.

 

Meer informatie? Vraag onze whitepapers aan! 

Wij hebben een aantal uitgebreide whitepapers samengesteld. Indien je deze wenst te ontvangen, vragen wij je onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Heb je een vraag of wens je een kosteloos informatief gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.