Een uitgebalanceerd pakket aan producten en diensten exclusief afgestemd op de humanitaire, religieuze en educatieve sectoren.

 

Specialistische tarieven 

Met toonaangevende luchtvaart maatschappijen hebben wij contracten afgesloten om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Afgestemd op jouw specifieke situatie kunnen wij je de best mogelijke vluchttarieven en condities bieden. Met onze humanitaire tarieven zijn wij in staat om hoge kosten, die normaliter aan onvoorspelbare reisbehoeftes zijn verbonden, enorm te beperken.

Hotels

Om tijd en geld te besparen kun je eenvoudig gebruik maken van ons uitgebreide portfolio aan accommodaties. Met duizenden accommodatieverschaffers hebben wij tarieven gecontracteerd. Variërend van grote internationale hotelketens en individuele hotels in alle categorieën tot B&B’s en appartementen.

Treinen

Als het gaat om reizen binnen Europa, speelt de trein een belangrijke rol. Ons professionele team begrijpt dat een treinreis niet zomaar een reis ‘van A naar B’ is. Het ene schema is weliswaar complexer dan het andere, maar elk schema vereist van onze medewerkers een goede kennis van zaken. Wij zijn er trots op dat wij ons databeheer zodanig hebben uitgebouwd, met integratie van een aantal individuele spoorwegmaatschappijen, dat wij je diverse trajecten tegen aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden.

Visa

Een visum aanvraag is een zeer bewerkelijke en vooral een tijdrovende, aangelegenheid. Voor het deskundige team van visa specialisten binnen CIBT, is dit dagelijks werk. Geef gerust jouw visum aanvraag uit handen. Voor ons een kleine moeite, voor jou een zorg minder.

Groepsreizen

Het samenstellen van een groepsreis is altijd maatwerk. Een goede organisatie, planning, budgetbewaking en creativiteit zijn daarbij de sleutelwoorden om de reis tot een succes te maken. Ons betrokken team begrijpt jouw specifieke behoeftes voor reizen met een missionair, humanitair of educatief karakter. Wij zijn expert in het organiseren van conferenties, evenementen en uitwisselingsprojecten in elke uithoek van de wereld.

Online boeken (UBI)

Met onze online boekingstool profiteer je van lage servicekosten en boekings- gemak, wanneer je een simpele ‘van A naar B’ boeking maakt. Voor elke klant wordt een uniek profiel aangemaakt. Zo bepaal je zelf welke reiziger, welke privileges en mogelijkheden onbeperkt kan gebruiken.

Management information

Wij weten hoe belangrijk het is dat je binnen de organisatie meer kunt doen met minder geld. Daarom menen wij dat toegang tot gegevens, zowel online als offline, onontbeerlijk is om jouw reiskosten inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Onze management informatie tool verschaft je een diversiteit aan rapportages die inzicht bieden op het vlak van risicobeheer en kostenbesparing.

Risicobeheer

Wij staan voor je paraat om je, bij het maken van jouw reis, te ontzorgen door te anticiperen op onvoorziene veranderingen in omstandigheden. Wij staan permanent ter beschikking om onze klanten zo probleemloos mogelijk te laten reizen. Wij ondersteunen je met onze kennis over veiligheidsbeleid, zorgregelgeving en praktische oplossingen.

 

Meer informatie? Vraag onze whitepapers aan! 

Wij hebben een aantal uitgebreide whitepapers samengesteld. Indien je deze wenst te ontvangen, vragen wij je onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Heb je een vraag of wens je een kosteloos informatief gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.