Vacature Financiële Controller

Als top 5 zakenreispartner wereldwijd werken wij met de meest efficiënte systemen die op dit moment op de markt zijn. Als Zakelijke Management Reisorganisatie met meer dan 21 jaar ervaring en expertise garanderen wij onze klanten de allerbeste service. Werken bij Uniglobe Attent Business Travel betekent werken in een dynamische omgeving met een ambitieus team.

Vanwege de groei die onze organisatie doormaakt, zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige Financiële Controller in de regio Amsterdam, voor een hybride werkweek van 32-39 uur.

 

Wat ga je doen?

Naast het wekelijks uitvoeren van financiële controles, die gewoonweg beginnen met bankafschriften controleren en inboeken en het opmaken van de balans, zien wij ook graag een commercieel talent die diverse Managementdata kan samenstellen.

Hierbij denken we bijvoorbeeld aan het verzorgen van statistieken en rapportages op maat binnen onze organisatie. Daarnaast vind je het uitdagen om onze financiële processen te beheren en daar waar mogelijk te optimaliseren.

Je staat er niet alleen voor, want je maakt deel uit van een divers en inclusief team. Je kunt altijd overleggen met je collega's, telefonisch of via Teams, vooral wanneer jullie thuiswerken. Natuurlijk kunnen jullie ook afspreken op ons kantoor in.

 

Wie ben jij?

Naast relevante werkervaring zoeken we iemand die past in ons diverse en inclusieve team. Intern hebben we een open communicatie en werken we hard, maar ook met veel plezier!

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde financiële opleiding en hebt affiniteit met hospitality.

Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, uitstekend om onze vaak internationale klanten te woord te staan.

 

Wat wij bieden:

Startsalaris vanaf €2782,- op basis van 26 jaar en 39 uur. Het exacte bedrag hangt af van je opleiding, werkervaring en kennis.

Verder zijn alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden meer dan prima geregeld. Denk aan: pensioenvoorzieningen, 24 vakantiedagen en 6 adv-dagen, en we richten eventueel je thuiswerkplek in. Oh, en we betalen je yoga of sportschool abonnement.

 

Waar kom je te werken?

Ons kantoor ligt op maar 8 minuten lopen vanaf de A'dam Toren en het Eye Filmmuseum. Laat jij een frisse wind langs je oren waaien door met de OV-pont over het IJ naar Amsterdam Centraal te varen? Kom je met de auto, dan parkeer je gratis op het parkeerdek bij kantoor.

 

Meer informatie of solliciteren?

Dus ben jij hét financiële talent dat wij zoeken en wil je graag ons team komen versterken? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we vandaag of morgen nog contact met je op.

Wil je eerst nog iets meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Harold Weistra via hr@uniglobeabt.nl.