Onze aandacht is altijd gericht op de behoefte van onze reizigers. Zo ook in de humanitaire, religieuze en educatieve sectoren. Wij zetten onze expertise optimaal in.

Wij zijn specialist in het organiseren van reizen over de hele wereld. Naast zakenreizen focussen we ons ook speciaal op de humanitaire, religieuze en educatieve reizigers. Soms organiseren we reizen naar afgelegen gebieden en soms onder grillige omstandigheden. Wij kennen jouw behoeftes, zijn bekend met jouw missies en werken met een groot aantal betrouwbare partner-organisaties. Kortom, jouw reis is bij ons in vertrouwde handen.

Onze medewerkers zetten graag een extra stap, omdat ook zij zich betrokken voelen en veel respect hebben voor het belangrijke werk wat jullie doen. Het is onze missie, om met passie en kennis van zaken, jou als klant te bedienen.

Onze filosofie 

Ontzorgen

Het leven is al complex genoeg. Soms lijkt het ons te overweldigen: de steeds sneller wordende informatiestroom, de talloze keuzemogelijkheden en de razendsnelle technologische ontwikkelingen. Met reizen is het niet anders gesteld. Er zijn eindeloze mogelijkheden. Om nog maar niet te spreken over de wijze waarop je een reis kunt vastleggen. Elke mogelijkheid heeft haar eigen voorwaarden en restricties. Kortom, het is een tijdrovende bezigheid om de weg te vinden in een doolhof aan informatie.

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om deze zorg uit handen te geven aan iemand die de weg weet binnen die complexiteit. Dat bied je niet enkel het voordeel dat je kwaliteit voor jouw reisbudget krijgt, tevens bespaart het je kostbare tijd en middelen, die je beter kunt besteden aan jouw waardevolle projecten. Omgaan met complexiteit is ons vak en wij maken het voor jou graag overzichtelijk!

Verwachtingen

“Als ik dit had geweten, dan had ik …” Wij streven ernaar, dat je dat niet hoeft te zeggen. Heb je ooit een reis geboekt, waarbij jij je net te laat realiseerde dat jouw visum verliep voor de reisdatum? Of dat je ontdekte, dat je voor een kleine meerprijs meer bagage had kunnen meenemen, of anderszins van meer flexibiliteit had kunnen genieten, maar dat niemand jouw dit heeft verteld?

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om in te spelen op jouw specifieke wensen. Wij ontwikkelen onze producten en diensten voortdurend en zodanig dat wij aan jouw steeds veranderende behoeftes kunnen blijven voldoen.

Persoonlijke aandacht

Zoveel mensen, zoveel verschillen! Geen reiziger en reis zijn hetzelfde. Dat uitgangspunt staat bij ons hoog in het vaandel. Op deze wijze gaan wij met de behoeftes van onze klanten om. Wij stemmen de reismogelijkheden naadloos af op de specifieke wensen van zowel organisatie als individuele reiziger. Wij begrijpen dat onze reizigers te maken hebben met gelimiteerde budgetten. Wij zorgen voor slimme reisplannen, bieden inzicht in de kosten en doen samen met jou aan kostenbewaking.

Het is ons vak om ons te richten op de wensen van onze klanten, zodat jij je kunt richten op het werk wat je ‘waar ook ter wereld’ moet verrichten.

Meer informatie? Vraag onze whitepapers aan! 

Wij hebben een aantal uitgebreide whitepapers samengesteld. Indien je deze wenst te ontvangen, vragen wij je onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Heb je een vraag of wens je een kosteloos informatief gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.