Stage bij Uniglobe Attent Business Travel 

Shape your future! 

Jouw carrière kan beginnen bij Uniglobe Attent Business Travel. Zet een stap dichterbij je droombaan. Of je nu een meewerkstage zoekt of een afstudeerstage, Uniglobe Attent Business Travel komt graag in contact met studenten die het fijne willen weten van onze mogelijkheden. 

Dit bieden wij jou:

-   Werkomgeving zowel thuis als op kantoor in Amsterdam;

-   Team van ervaren collega's en young professionals;

-   Informele en open werksfeer;

-   Periode van stage in overleg;

-   Passende stagevergoeding;

-   Ruimte voor eigen inbreng;

-   Mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie.

Zoek jij een stage die het beste in jou naar boven haalt in de reisbranche, én waar je met zowel jonge collega’s als zeer ervaren mensen met hoog kennisniveau samenwerkt? Stuur dan een mailtje naar hr@uniglobeabt.nl 

Online webinar 

Speciaal voor jullie organiseren wij regelmatig online webinars waarin je kennis maakt met Unigobe Attent Business Travel

Wij vertellen je graag meer over onze stagemogelijkheden in de functies Media Specialist - marketing & communicatie en Office Assistant Junior - travel expert. Voor jou een uitgelezen kans om Uniglobe Attent Business Travel breder te leren kennen, de sfeer te proeven en een passende stage te vinden binnen onze organisatie. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. 

Aanmelden 

We streven naar een interactieve sessie waarin wij meer kunnen vertellen over onze organisatie en waarin jullie vragen kunnen stellen. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Dan vertellen wij je wanneer er weer een webinar is.