Wij zoeken een Accountmanager 

(Voorkeur 40 uur per week beschikbaar) 

Bij Uniglobe Attent Business Travel vinden we reizen écht leuk. We houden van complexe zakenreizen. We vinden het interessant dat elk bedrijf anders is. En we genieten er vooral van als onze klanten tevreden zijn. Omdat we hard groeien, zoeken we een accountmanager.

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor new business. En die business, die vind je niet bij ons op kantoor. Je bent dus veel onderweg om klanten te bezoeken (natuurlijk krijg je daarvoor een auto van ons als je die nog niet hebt). Je bezoekt bestaande klanten, maar je haalt ook nieuwe klanten binnen. Je krijgt leads vanuit de organisatie, maar je vindt het ook een uitdaging om met je eigen creativiteit nieuwe klanten binnen te halen. 

Je staat er niet alleen voor, want je werkt veel samen met de Manager Sales & Business Development.

Je krijgt veel vrijheid. Zelfstandig leg je contact met nieuwe relaties, en je krijgt alle ruimte voor creatieve acties. In ruil voor die vrijheid zorg je ervoor dat het CRM-systeem altijd up to date is en dat offertes stipt opgevolgd worden.

Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en overlegt regelmatig met accountmanagers van andere vestigingen. 

Je vindt het leuk om op gestructureerde wijze reisbehoeften bij klanten te signaleren, te analyseren en deze te vertalen in verbetervoorstellen. 

Je werk-privébalans hou je daarbij zelf in de gaten. Zo sta je lekker in de zon op de baan als je tot ’s-avonds laat de statistieken van een klant hebt uitgeplozen.

Wie ben jij?

Naast relevante werkervaring zoeken we iemand die past in ons diverse en inclusieve team. Intern hebben we een open communicatie en werken we hard, maar ook met veel plezier! 

Wat wij bieden

Startsalaris tussen € 3500,- en € 5000,- bruto bij een 40-urige werkweek. Het exacte bedrag hangt af van opleiding, werkervaring en kennis.

Omdat je veel op pad bent krijg je van ons een auto van de zaak als je die nog niet hebt. 

Als je ondernemend bent ingesteld is een bonusregeling ook mogelijk. Het basissalaris ligt dan lager, maar bij goede verkoopresultaten worden je inkomsten een stuk hoger.

Verder zijn alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden meer dan prima geregeld (denk aan: pensioenvoorzieningen, 24 vakantiedagen en 6 adv-dagen, laptop & telefoon en we richten eventueel je thuiswerkplek in. Oh, en we betalen je yoga of sportschool abonnement). 

Waar kom je te werken?

Ons kantoor ligt op maar 8 minuten lopen vanaf de A'dam Toren en het Eye Filmmuseum. Laat daarna een frisse wind langs je oren waaien door met de OV-pont over het IJ naar Amsterdam Centraal te varen.

Meer informatie of solliciteren?

Ben jij nieuwsgierig naar ons? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we vandaag of morgen nog contact met je op. Wil je eerst nog iets meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Harold Weistra via hr@uniglobeabt.nl.