Vacature Business Travel Consultant

 

Steeds meer landen gaan weer open, er kan weer meer gereisd worden. Veel van onze klanten kunnen dan ook niet wachten om weer op reis te gaan. En dat merken wij! We hebben er vertrouwen in dat dit in de laatste maanden van 2021 alleen maar verder zal toenemen. Vanuit ons vertrouwen in de toekomst, zijn we ook met een aantal nieuwe projecten bezig waar we veel van verwachten.

Door deze veranderende reiswereld, en vanwege de aankomende NDC, hebben wij naast Amadeus een nieuw boekingsplatform ontwikkelt dat de werkprocessen van een klassieke Business Travel Consultant heeft veranderd.

Wij zijn daarom op zoek naar de nieuwe generatie Business Travel Consultant, die de potentie heeft om met deze ontwikkelingen mee te gaan. Na een interne training kan je redelijk snel reserveringen maken op een vergelijkbaar GDS systeem.

Ontzorgen met aandacht is onze lijfspreuk. Dat doen we graag, en we doen het goed. Onze klant zit in het hogere MKB-segment en jij bent hét aanspreekpunt voor deze klant. Een ware travel consultant die betrokken is bij alle facetten van het boekingsproces: van het begin tot het einde.

Je boekt vluchten, hotels, treinen en regelt autohuur, waarbij je gebruik maakt van onze geavanceerde systemen. Hierbij houd je natuurlijk rekening met de travel policy van de klant. Het administratief verwerken van alle reserverings- en reis gerelateerde opdrachten, waaronder facturatie, behoort ook tot je taken. Daarnaast draai je mee in de nooddienst buiten kantooruren, op basis van rotatie en tegen een vergoeding.

Het is fijn dat je kennis van IATA hebt en eerder met een GDS hebt gewerkt: Amadeus, Galileo of Sabre. Het is voor ons van belang dat je weet wat een Online Booking Tool is en ermee hebt gewerkt, bij voorkeur met ETM/Cytric of Concur.

Je bent leergierig en nieuwsgierig en kan via e-learning je kennis bijscholen. Je hebt altijd een collega naast je om vragen te stellen en daarachter staat een grote organisatie waar je trots op kunt zijn.

Wie wij zoeken?

-          IATA-kennis en ervaring minimaal gelijkwaardig aan FAT 1

-          Jong van geest en DNA: je bent nieuwsgierig en bereidt continu jezelf te ontwikkelen

-          HBO werk- en denkniveau

-          Minimaal twee jaar werkervaring op zakenreisgebied

-          Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

-          Een klant- en servicegerichte instelling, flexibiliteit, stressbestendigheid

-          Je hebt geen 9-5 mentaliteit en bent een team player

 

Wat wij bieden?

-          Uitstekende mogelijkheid om online vanuit huis te werken en ongeveer 1 of 2 dagen per week vanuit kantoor in Amsterdam.

-          Een moderne werkplek met een prettige werksfeer.

-          Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenvoorzieningen.

-          Financiële bijdrage aan je sportschool- of yoga-abonnement.

-          Naast hard werken ook graag veel plezier.

 

Ja! Ik herken mijzelf in het bovenstaande profiel

Ben je enthousiast, jong van geest en vind je Uniglobe Attent Business Travel een gaaf bedrijf om voor te werken?

Mail dan je CV naar hr@uniglobeabt.nl t.a.v. Harold Weistra