Vacature Manager Business Travel

(32 - 40 uur per week) 

 

Kom jij het beste tot je recht in een overkoepelende rol? Sparren, schakelen en samenwerken met je collega's behoren tot jouw prioriteit. Als Manager Business Travel ga je aan de slag als leidinggevende binnen ons team van Business Travel Consultants. Jij zorgt ervoor dat alles goed loopt. Je werkdag is nooit hetzelfde. Samen met jouw collega’s streef jij ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen en de klant op één te zetten. 

Je zal verantwoordelijk zijn voor ons team van Business Travel Consultants. Werkzaamheden die hierbij horen zijn: motiveren, leidinggeven en zorgen voor open communicatie en transparantie. Een open houding naar het team is erg belangrijk, zodat zij te allen tijde met (complexe) zaken bij jou terecht kunnen. Daarnaast zul je ook meewerken op de werkvloer. Je adviseert onze klanten en handelt de reserveringen conform de wensen van A tot Z af. Zo weet je precies wat er speelt binnen het team. 

 

Over welke kwaliteiten beschik jij? 

·       Je hebt ervaring in een (soortgelijke) managementfunctie; 

·       Je hebt een achtergrond in de toerismebranche; (opleiding/werkervaring)

·       Kennis van GDS systemen, bij voorkeur Amadeus (is een pré);

·       Een klant- en collegagerichte instelling, flexibel, stressbestendigheid en organisatietalent;

·       Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent een teamplayer;

·       Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je beheerst ook de Engelse taal goed.

 

Wat wij bieden?

We verwachten veel van je, en daar krijg je ook veel voor terug:

· Uitstekende mogelijkheid om online vanuit huis te werken en ongeveer 1 of 2 dagen per week vanuit kantoor in Amsterdam;

· Een moderne werkplek met een prettige werksfeer;

· Begeleiding, opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling;

· Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenvoorzieningen;

· Naast vakantie dagen ook 6 extra adv dagen;

· Wij bieden een goed salaris boven de CAO, vakantiefaciliteiten en een tegemoetkoming in de reiskosten voor woon/werk verkeer. 

 

Ja! Ik herken mijzelf in het bovenstaande profiel!

Weet je zeker dat deze functie helemaal bij jou past? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Wil je eerst nog iets meer informatie over de inhoud van de functie neem dan contact op met Harold Weistra via hr@uniglobeabt.nl. Of bel ons op het telefoonnummer: 06-18 877 618.