Vacature Travel Operations Manager 

(32 - 40 uur per week) 

Bij Uniglobe Attent Business Travel vinden we reizen écht leuk. We houden van complexe zakenreizen. We vinden het interessant dat elk bedrijf anders is. En we genieten er vooral van als onze klanten tevreden zijn. Omdat we hard groeien, zoeken we een Travel Operations Manager.

Wat ga je doen?

Jij bent een doorgewinterde professional met een passie voor reizen en sterke leiderschapsvaardigheden. Als je ooit de wereld van het managen van zakenreizen van dichtbij hebt willen ervaren, dan is dit jouw kans om je ambities te verwezenlijken. We nodigen je graag uit om de sleutelrol van Travel Operations Manager op je te nemen!

Als Travel Operations Manager houd je toezicht op de dagelijkse operationele taken en je zorgt ervoor dat alles soepel en efficiënt verloopt. Je neemt ons team van Business Travel Consultants onder je hoede en bent de welbekende spin in het web. Samen met deze collega’s bepaal jij het flexibele kantoorrooster en zorg je voor continuïteit in onze bezetting. Je benadering is altijd open, waardoor collega's zich op hun gemak voelen om alles met je te bespreken.

Maar je rol gaat verder dan alleen leidinggeven. Je zult in het begin ook aan de frontlinie staan, rechtstreeks met klanten werken en reserveringen van A tot Z afhandelen. Zo ben je volledig betrokken bij de dagelijkse activiteiten en weet je precies wat er speelt binnen het team. Uiteindelijk word je full time manager.

Je staat er niet alleen voor, want je werkt veel samen met de Managing Director en de Sales- en Accountmanager.

Wie ben jij?

Naast relevante werkervaring in een managementfunctie, een achtergrond in toerisme en kennis van GDS-systemen, zoeken we iemand die past in ons diverse en inclusieve team. Intern hebben we een open communicatie en werken we hard, maar ook met veel plezier!

Uiteraard ben je ook bereid om af en toe buiten de standaard werktijden je laptop open te slaan om klanten in nood te helpen.

Wat wij bieden:

Wat maakt ons dé ideale werkgever voor jou? Naast de kans om te werken in een spannende en weer groeiende branche, bieden we je een aantrekkelijk startsalaris (vanaf € 3400,- op basis van 33 jaar of ouder en 40 uur per week) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan: pensioenvoorzieningen, 24 vakantiedagen en 6 adv-dagen, een laptop en zelfs een volledig uitgeruste thuiswerkplek. Bovendien betalen we graag je yoga- of sportschoolabonnement om je te helpen fit en gezond te blijven!

Waar kom je te werken?

Ons kantoor is ideaal gelegen op slechts 8 minuten loopafstand van de A'dam Toren en het Eye Filmmuseum. Je dagelijkse reis naar kantoor wordt zelfs een frisse ervaring als je kiest voor de OV-pont over het IJ van of naar Amsterdam Centraal. En voor diegenen die met de auto komen is er gratis parkeergelegenheid op het parkeerdek bij het kantoor.

Meer informatie of solliciteren?

Bij Uniglobe Attent Business Travel willen we dat je groeit en bloeit in je rol. We kunnen niet wachten om te zien hoe je bijdraagt aan ons voortdurende succes. Dit is meer dan alleen een baan - het is een kans om je stempel te drukken en echt een verschil te maken. Solliciteer nu en begin aan een spannende nieuwe fase in je carrière!

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we vandaag of morgen nog contact met je op. Wil je eerst nog iets meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Harold Weistra via hr@uniglobeabt.nl