Lees hier wat de klanten van UNIGLOBE Attent Business Travel van ons vinden

 

Wil jij jouw ervaring delen? Mail dan naar: Uniglobe Attent Travel

 

AGRIFAC MACHINERY B.V. 


Al jaren werkt Agrifac Machinery B.V. met Uniglobe voor het boeken van zakenreizen. We zijn hier erg tevreden over. Met name de persoonlijke contacten en het feit dat de dames met ons meedenken en daarbij rekening houden met onze wensen, wordt gewaardeerd.

    - J. de Vries/ Office manager 

 

BAADER / LINCO FOOD

Wij zijn tevreden over de korte lijnen, de reactiesnelheid en het meedenken in oplossingen/alternatieven.

   - F. Jentink/ HRM

 

ALARA-LUKAGRO


Uniglobe ontzorgt Alara-Lukagro ! Een jaar geleden maakten wij voor het eerst kennis met Uniglobe Attent Business Travel. Wij zaten vaak in Engeland en wekelijks moesten collega’s heen en weer vliegen. Het kostte mij altijd veel tijd om de beste tijden te combineren met de gunstigste tarieven. Door het inzetten van het Uniglobe systeem kregen wij een veel beter inzicht en gunstigere tarieven ! Daarnaast zijn de specialisten van Uniglobe altijd bereid om mij met een brede glimlach te woord te staan. Geen reis (uitdaging) is te moeilijk en de beste oplossing wordt altijd gevonden. Dit scheelt mij zeeën van tijd ! Ik ben razend enthousiast over de oplossingsgerichtheid en service van Uniglobe.

- A.de Leeuw HR & Finance

 

FLUORTUBING


Ontzorgen is één, maar ook nog meedenken. Dat is waar Uniglobe Attent Business Travel zich in onderscheidt. Het is fijn te weten dat ze al onze reiswensen kunnen vervullen. Ga zo door!.

- R. Jacobs Finance Manager