Bespaar op zakenreizen

 

  • Aantrekkelijke tarieven voor vliegtickets, hotelovernachtingen en autohuur
  • Diverse servicepakketten, op maat gemaakt
  • Inkoopondersteuning en opstellen reisbeleid
  • Inzicht in al je reiskosten met onze overzichtelijke (online) rapportages.
     

UNIGLOBE Attent Travel doet er alles aan om een besparing te realiseren op het reisbudget met behoud van flexibiliteit en tegen de beste voorwaarden. Doordat wij in meer dan 60 landen gevestigd zijn beschikken we over goede inkoopcondities bij luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en hotels. 

Voordelen van een goede relatie:

Economy Class of Business Class? Gangpad of raamplaats? Luxe kamer of juist de budgetkamer? Een hard kussen of zacht? Omdat je vaste aanspreekpunten hebt, kent Uniglobe Travel je persoonlijke reisbehoefte. Wij geloven in de menselijke maat. Meebewegen met de klant is ons algoritme.

Hoog servicelevel:

UNIGLOBE Attent Travel staat bekend om haar hoge servicelevel. Dagelijks is het onze passie om jou een zorgeloze zakenreiservaring te kunnen bieden. Dit doen we door een persoonlijke, creatieve en ambitieuze benadering, waardoor we jouw zakenreis zo efficiënt mogelijke kunnen samenstellen en laten verlopen. De dienstverlening van UNIGLOBE Attent Travel gaat verder dan het regelen van een vliegticket of hotel. Zo adviseren wij ook bij het opstellen van je reisbeleid en bovendien bewaken we je reisbudget.